KockaPark Campona

LEGO® City 60307 - Vadvilági mentőtábor

Ez a LEGO® City Vadvilági mentőtábor (60307) játékkészlet telis-tele van szórakoztató funkciókkal. Találsz egy jól felszer..

Azonosító: 60307-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

77,990 Ft

Kosárba

Ez a LEGO® City Vadvilági mentőtábor (60307) játékkészlet telis-tele van szórakoztató funkciókkal. Találsz egy jól felszerelt lombháztábort őrtoronnyal, valamint egy lebegő csónakot, egy mozgó kutatólabort, egy motorkerékpárt és egy sárkányrepülőt is. A gyermekekre vár 6 minifigura, köztük a LEGO City TV szereplője, Sleet, valamint elefánt, oroszlán, oroszlánkölyök, sas és majom figurák is, a szórakoztató, vadvilági kalandokhoz.Építési- és játékélmény a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek A LEGO City játékkészlet dobozában egy könnyen követhető építési útmutatót is találsz. Vagy letöltheted az Instructions PLUS útmutatót, amely az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képmegjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató igazi építőmestereket varázsol a gyermekekből!Játékok, amelyek beindítják a képzelőerőt A LEGO City Vadvilági készletek egyenesen az akció középebe repítik a gyermekeket, hiszen ikonikus állatok, valósághű helyszínek, klassz járművek és inspiráló szereplők bátorítják őket a valós élethelyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjátékra.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - 60287 - Traktor

6,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385