KockaPark Campona

LEGO® City - Dzsungelkutató terepjáró

Tápláld a gyermeked kalandvágyát a 6 éves kortól ajánlott LEGO® City Dzsungelkutató terepjáróval (60426). Ez a masszív gum..

Azonosító: 60426-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

10,990 Ft

Kosárba

Tápláld a gyermeked kalandvágyát a 6 éves kortól ajánlott LEGO® City Dzsungelkutató terepjáróval (60426). Ez a masszív gumikkal és mozgatható kameraállvánnyal ellátott menő játék egyenesen a dzsungel mélyére viszi a kis felfedezőt, ahol a tigrisszafari izgalmas kalandjai várják. A szetthez dzsungelbeli barlangjelenet, játék drón, 3 kutató minifigura és tigrisfigura tartozik, hogy még izgalmasabb legyen a játék és a történetmesélés. Ehhez a LEGO City dzsungeljátékhoz egy lépésről lépésre vezető, nyomtatott útmutató és 3D-s útmutató is tartozik a LEGO Builder alkalmazásban – egy digitális építési útmutató, amelynek intuitív nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modelleket. A LEGO City készletek szuper ünnepi vagy születésnapi ajándékok lehetnek a gyermekek számára, hiszen klassz járműveket, valósághű szerkezeteket és szórakoztató figurákat tartalmaznak, amelyek korlátlanul inspirálják a fantáziadús játékot. A gyerekek ezt a LEGO City játékszettet a LEGO City választék többi (külön kapható) játékkészletével is kombinálhatják, hogy kibővítsék a játéklehetőségek világát.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO City - City 60302 - Vadvilági mentési művelet

41,990 Ft

LEGO City - Vadvilági mentő terepjáró

15,990 Ft

LEGO City - 60304 - Útelemek

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385