KockaPark Campona

LEGO® Star Wars Darth Vader™ robot

Ismerjék meg a kicsik a LEGO® Star Wars™ univerzum sötét oldalát a kockákból épült, játékra és kiállításra is alkalmas Dar..

Azonosító: 75368-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

6,490 Ft

Kosárba

Ismerjék meg a kicsik a LEGO® Star Wars™ univerzum sötét oldalát a kockákból épült, játékra és kiállításra is alkalmas Darth Vader robottal (75368)! A pózokba állítható robot pilótafülkéje felnyitható a Darth Vader LEGO minifigura számára, van egy rögzítője a fénykardnak, és hatalmas kezei vannak, amelyekkel megmarkolja a piros fénykardot. Az építés új módja Bármikor remek ajándék a 6+ éves gyermekeknek, hiszen úgy tervezték ezt a LEGO Star Wars robotot, hogy könnyű legyen megépíteni, és azonnal kezdődhessen a játék. Fokozd a kreatív élményt a LEGO Builder appal, amellyel 3D-ben ráközelíthetsz a modellre vagy elforgathatod azt, és az építők követhetik az építés előrehaladását is. Gyűjthető építőjátékok Ez a szuper megépíthető játékrobot a LEGO Star Wars robotsorozathoz tartozik, amelynek része a 75369 Boba Fett és a 75370 Birodalmi rohamosztagos robotszett (ezek a szettek külön kaphatók) is.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385