KockaPark Campona

LEGO® ICONS 10320 - Eldorado erőd

Fedezd fel újra a LEGO® Kalózok világát a felnőttek számára készült LEGO Icons Eldorado erőd (10320) építőkészlettel. Az 1..

Azonosító: 10320-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

87,490 Ft

Fedezd fel újra a LEGO® Kalózok világát a felnőttek számára készült LEGO Icons Eldorado erőd (10320) építőkészlettel. Az 1980-as évek ikonikus modellje (6276) előtt tisztelgő építőszett olyan újdonságokkal bír, amelyek lenyűgözik a LEGO Kalózok rajongóit. A kockákból épült alap részletgazdag helyiségeknek ad otthont, az új építőelemek pedig szélesebb körű építészeti megoldásokat tesznek lehetővé, és mindeközben megmarad az eredeti játékkészlet klasszikus élménye. Élvezd az önfeledt építési élményt Találj rejtett kincsekre miközben kockáról kockára megépíted az ikonikus erődöt, az admirális irodáját, a kalózok zárkáját és még egy sor titkos helyiséget. Variáld az elemekből álló helyiségeket a különféle formációk megalkotásához, és rendezz gigászi csatákat a működő ágyúkkal, a 8 minifigurával és a szuper, mintás szövetvitorlás kalózhajóval. Szakíts időt magadra Tölts minőségi időt a felnőtteknek szóló prémium LEGO készletekkel. Ez a LEGO kalóztémájú építőkészlet egy magával ragadó, neked szóló projekt, de akár szuper ajándék is lehet a klasszikus LEGO készletek rajongóinak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Pirates - Kalózok és katonák

44,900 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385