KockaPark Campona

LEGO® A beszélő Teszlek Süveg™

Merülj el egy megigéző építési élményben a Roxfort™ A beszélő Teszlek Süveg™ (76429) szettel, az első olyan LEGO® Harry Po..

Azonosító: 76429-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 18 - 0

42,990 Ft

Kosárba

Merülj el egy megigéző építési élményben a Roxfort™ A beszélő Teszlek Süveg™ (76429) szettel, az első olyan LEGO® Harry Potter™ szett, amelynek hangot adó eleme életre kelti a modellt! Billentsd meg a süveg tetejét, vagy tedd a fejedre, hogy aktiváld a hangeffektet (angol nyelvű csak), és hogy kiderítsd, a Roxfort melyik házába sorol téged! Hébe-hóba hallgasd meg a Teszlek Süveg dalát is! Tedd a süveget az állványra, amelyet a Griffendél™, a Mardekár™, a Hugrabug™ és a Hollóhát™ címerei díszítenek. Ehhez az egyedi LEGO szetthez egy Harry Potter minifigura is tartozik, aki a Teszlek Süveget viseli, hogy teljes legyen ez a különleges kiállítási darab. Ez a megépíthető, kalandos, filmes tematikájú szett varázslatos meglepetés lehet a számodra, és ajándék lehet olyan anyukáknak és apukáknak, akiket érdekel a varázslóvilág, a Harry Potter filmek szerelmeseinek pedig egyenesen kiváló meglepetés.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Harry Potter - A Roxfort™ kastély csónakháza

16,290 Ft

LEGO Harry Potter™ - Látogatás Roxmorts™ faluban

37,990 Ft

LEGO - Harry Potter - A repülő Ford Anglia™

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385