KockaPark Campona

LEGO® Harry Potter - Mandragóra

Gazdagítsd a gyerekek életét a Roxfort™ gyógynövénytanóra csodáival a LEGO® Harry Potter™ Mandragóra játék növény (76433) ..

Azonosító: 76433-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 10 - 0

28,990 Ft

Kosárba

Gazdagítsd a gyerekek életét a Roxfort™ gyógynövénytanóra csodáival a LEGO® Harry Potter™ Mandragóra játék növény (76433) segítségével, amely a sikító növény első olyan figurája, amely LEGO kockákból épült! Varázslatos ajándék és lakásdekoráció a fantáziával teli lányoknak, fiúknak és 10 éves vagy annál nagyobb Harry Potter rajongóknak, hiszen a szett egy szinte életnagyságú, beállítható modelljét rejti a mandragórának, sőt, egy megépíthető cserép is a készlet része, hogy játékos kiállítási darabot lehessen készíteni. Állítsd be a mandragóra leveleit, vedd ki a cserépből, és mozgasd fel-le a mellkasát, hogy a szájával és a végtagjaival imitálja a sikítást! Tedd még izgalmasabbá a kreatív élményt a gyermekek számára a LEGO Builder appal, amellyel az építők építés közben felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, nyomon követhetik a haladásukat és készleteket menthetnek el. Lenyűgöző lakásdekorációs ötlet, hiszen ez a szokatlan játék varázslény része a LEGO Harry Potter készletek gazdag gyűjteményének (külön kaphatók), amely végtelen sok lehetőséget kínál arra, hogy varázslatos történeteket építs meg és játssz el!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Harry Potter™ - Látogatás Roxmorts™ faluban

37,990 Ft

LEGO - A beszélő Teszlek Süveg™

42,990 Ft

LEGO - Harry Potter - A repülő Ford Anglia™

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385