KockaPark Campona

LEGO® Friends 41715 - Fagylaltos kocsi

Fagylaltos kocsi! Intsd le a LEGO® Friends Fagylaltos kocsit, és vegyél valami finomságot! Döntsd el, hogy fagylaltot vag..

Azonosító: 41715-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 4 - 0

6,990 Ft

Kosárba

Fagylaltos kocsi! Intsd le a LEGO® Friends Fagylaltos kocsit, és vegyél valami finomságot! Döntsd el, hogy fagylaltot vagy jégkrémet szeretnél. Add oda a pénzt, miközben Roxy elkészíti a rendelésedet. Ülj le az asztalhoz Andrea és Dash mellé, majd adj egy csontot a türelmes kutyusnak! Lepd meg a 4 éves vagy nagyobb, ételes játékokért rajongó építőket egy édes ajándékkal, amit a LEGO® Friends Fagylaltos kocsi (41715) nyújt. A szett LEGO Friends Andrea és Roxy minifiguráit, valamint egy aranyos kutyafigurát tartalmaz. A gyerekek megépíthetik a klassz kocsit, majd eljátszhatják, hogy ínycsiklandó, fagyos finomságokat készítenek, vagy kikapcsolódhatnak a barátaikkal az ülőrészen. Tökéletes ajándék 4 éves kortól A 4 éves kortól ajánlott játékkészletekkel gyerekjáték az építés. A fiatalok a strapabíró kezdőkocka alapon megépíthetik a klassz kocsit. A játék azonnal elkezdődhet, hiszen mindegyik kockacsomag egy szereplőt és egy építményt tartalmaz. Nem mintha a gyerekeknek sok segítségre lenne szükségük a modelljük megépítéséhez, ám ehhez a fagylaltos játékkészlethez egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, különleges szellemmód segítségével az építők bármelyik korosztálya felnagyíthatja, megforgathatja és megjelenítheti a modell képét, így még jobban elmerülhetnek az építési mókában.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41739 - Liann szobája

7,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385