KockaPark Campona

LEGO® DUPLO Peppa Pig - Peppa malac születésnapi háza

Lepd meg Peppa malac rajongóit egy meghívóval a buliba! A Peppa malac születésnapi háza (10433) játékszettel a lányok, fiú..

Azonosító: 10433-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 2 - 0

17,990 Ft

Kosárba

Lepd meg Peppa malac rajongóit egy meghívóval a buliba! A Peppa malac születésnapi háza (10433) játékszettel a lányok, fiúk és 2+ éves óvodáskorú gyermekek együtt ünnepelhetnek Peppával és barátaival. Ez a Peppa malac játék telis-tele van olyan sajátosságokkal, amelyeket a kisgyermekek felismernek majd a tévéműsorból. A szetthez Peppa, Pedro póni és Suzy bari figurák, valamint Peppa Teddy nevű plüssmackója tartoznak. Az ikonikus házban van egy létráról megközelíthető hálószoba és egy konyha, ahol a kicsik eljátszhatják, hogy születésnapi tortát készítenek. Található egy fürdőszoba is kézmosóval, ahol a felnőttek elmagyarázhatják, miért fontos a kézmosás, főleg a tortaevés előtt! A LEGO® DUPLO® Peppa malac átépíthető játékokat úgy terveztük, hogy az óvodások többféle tanulási készségét támogassa. A kisgyermekek fejlesztik a logikus gondolkodásukat, miközben eljátsszák a való élet és a bulik eseményeit, például üdvözlik a barátaikat, átadják az ajándékokat, és felvágják a tortát. Az önkifejezésüket is fejlesztik, hiszen elképzelik, milyen lehet részt venni egy ilyen vidám ünnepségen.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - 10941 - Mickey & Minnie születésnapi vonata

13,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385