KockaPark Campona

LEGO® DUPLO Peppa Pig - Peppa malac kertje és lombháza

Motiváld a 2+ éves kisgyermekeket arra, hogy szeressenek kint lenni a szabadban a LEGO® DUPLO® Peppa malac kertje és lombh..

Azonosító: 10431-1
Súly: 0.0000 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 2 - 0

7,200 Ft

Kosárba

Motiváld a 2+ éves kisgyermekeket arra, hogy szeressenek kint lenni a szabadban a LEGO® DUPLO® Peppa malac kertje és lombháza (10431) szettel! Ez a vidám játék fokozza az óvodáskorú lányok és fiúk természetszeretetét, mialatt eljátsszák, hogy a kertben segítenek Peppának és Zsolinak napraforgót termeszteni. Ez az átépíthető játék rengeteg kreatív kiegészítőt rejt, mint például a locsolókanna és a gereblye, hogy inspirálja Peppa malac kis rajongóit. A kisgyermekek a kockák egymásra helyezésével fejleszthetik finommotorikájukat és az összepárosító-szétválogató készségüket, hogy a játék növény megnőjön. Ezután a 2 figura bújócskázhat a fatörzsben, vagy megpihenhet a lombházban. Ez a LEGO DUPLO Peppa malac óvódáskorú gyermekeknek készült fejlesztőjáték a kicsik számos készségét támogatja, a problémamegoldó készségtől a növénytermesztéshez szükséges kitartáson át a természet iránti érzékenységig, illetve az önkifejezést is gyakorolják, miközben eljátsszák, hogy Peppa és Zsoli megosztják a munkát, és együtt játszanak a kertben.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - 10941 - Mickey & Minnie születésnapi vonata

13,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385